La Cineplexx Titan, cumperi două bilete cu 15 lei, prin aplicația Cinemagia

de Cinemagia în 2 Sep 2019
Lansarea serviciului Cinemagia de mobile ticketing în cinematograful Cineplexx Titan vine cu un preț promoțional

Cinemagia lansează vânzarea de bilete electronice și în Cineplexx Titan, cea mai nouă destinație de entertainment din București, facilitând astfel accesul la film și în acest multiplex. 

Lansarea serviciului de mobile ticketing în cinematograful Cineplexx Titan vine cu un preț promoțional. La fiecare bilet achiziționat prin Cinemagia, cumpărătorul mai primește unul, gratuit. Filme precum A fost odată la... Hollywood, Angry Birds: Filmul 2, Bucătăria Iadului, Cod Roșu în Serviciile Secrete, Furios și iute: Hobbs & Shaw, Povești de groază de spus pe întuneric și Regele Leu pot fi văzute cu numai 7,5 lei de persoană. Promoția este valabilă pană pe 3 octombrie. Consultați programul cinematografului și dați click pe butonul „bilete” pentru achiziționarea locurilor la filmul dorit! Avanpremierele nu beneficiază de promoție; pot fi văzute la un preț de 22.00 lei.

Cu o capacitate totală de 950 de locuri în șapte săli de cinema, Cineplexx Titan functionează în Centrul Comercial Auchan Titan din capitală.

Cum functionează sistemul de mobile ticketing al Cinemagia

Puteți consulta programul cinematografelor de pe cinemagia.ro sau m.cinemagia.ro, după care alegeți filmul la care vreți să cumpărati bilet. Pașii sunt rapizi după ce v-ați hotărat asupra filmului: dați click pe butonul „Cumpără bilet!” și alegeți tipul și numărul de bilete. Selectați „Pachet Promo 1 + 1 GRATIS”, apoi alegeți locurile dorite din sală de cinema. Cele disponibile sunt reprezentate cu verde pe schema sălii.

Selectați metodă de plată: pe factură Vodafone sau cu cardul bancar. În cazul plătii prin Vodafone, contravaloarea biletelor se va regăsi direct pe factură sau se va scădea din creditul pre-plătit al cartelei. Acesta este și motivul pentru care prețul biletelor apare în euro, standardul de plată al Vodafone.

În cazul plătii cu cardul, veți fi redirecționat către LibraPay, partenerul nostru, unde veți putea introduce datele cardului bancar. Nu se percepe niciun comision la plată. După acești păși veți primi pe SMS biletul electronic însoțit de linkul către codul QR corespunzător.

Nu mai trebuie decât să prezentați codul biletului Cinemagia la intrarea în sala de cinema.

Exploreaza subiecte similare:

Once Upon a Time in Hollywood, The Angry Birds Movie 2, The Lion King, Angel Has Fallen , Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Scary Stories to Tell in the Dark, The Kitchen

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells