Natalie Portman ar renunţa la actorie pentru familie

de Cristina Grigore în 9 Mai 2011
Natalie Portman ar renunţa la actorie pentru familie

Actriţa al cărui fulminant traseu profesional a culminat anul acesta cu obţinerea unui premiu Oscar pentru rolul din Black Swan este gata să renunţe la munca pe platourile de filmare pentru a se dedica în întregime familiei, a aflat The Sun Buzz Magazine.

Împreună cu logodnicul său, coregraful Benjamin Millepied, actriţa aşteaptă spre sfârşitul acestei veri venirea pe lume a primului lor copil, un motiv suficient de important pentru a se retrage din industria cinematografică.

Ea va urma astfel modelul lui Audrey Hepburn, care, în ciuda succesului său, şi-a întrerupt cariera pentru familie: „Audrey a ales bine în viaţă… Din ce în ce mai mult îmi dau seama cât de puţin important este să apari în cărţile de istorie sau în alte însemnări de felul acesta. A investi timp şi energie în copiii tăi – iată ce este important”, a declarat Portman.

Acum în vârstă de 29 de ani, Natalie a devenit un star al marelui ecran încă de la vârsta de 12 ani, când a debutat în thriller-ul poliţist al lui Luc Besson, Leon. Şi-a continuat ascensiunea spre faimă cu rolul reginei Amidala din trilogia Star Wars.

Producţia Thor, hitul acestor săptămâni în cinematografele din toată lumea, ar putea fi ultimul film în care o vom vedea pe actriţă, iar revenirea sa în faţa camerelor de filmat, deşi incertă acum, ar putea avea loc peste câţiva ani şi, probabil, cu condiţia de a putea petrece timp suficient cu familia sa.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 9 mai 2011 10:11
Uau, sper sa nu-si materializeze gandurile :(
anna.n pe 9 mai 2011 14:43
este o actrita foarte buna dar are dreptate..daca vrea copii trebuie sa le dedice foarte mare parte din timpul ei cel putin in primii ani
doinarac pe 9 mai 2011 18:59
Probabil o sa revina, dupa o perioada , decisa de ea, pentru ca vor creste copiii (copilul) , si ea va simti nevoia sa devina activa , pe mai multe planuri!
Poate chiar de dragul copilului, ca exemplu!
Vremurile s-au schimbat!
Este "greu" de urmat modelul Audrey Hepburn , total!
Vom vedea ....

alex_il_fenomeno pe 13 mai 2011 18:00
sper sa continue in cinematografie , deoarece este printre favoritele mele !
AimeeLov pe 27 octombrie 2011 00:57
Era si timpul...Dupa ce a avut o perioada infloritoare in cariera sa era clar ca are nevoie de o pauza..Oricum fanii ii asteapta nerebdatori intoarcerea...
ren22 pe 11 noiembrie 2011 18:45
E o actrita extrem de buna,dar ii respect alegerea.Si oricum are dreptate.Familia e mult mai importanta decat succesul si banii!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells