Tahar Rahim se alătură distribuției Madame Web, versiunea feminină a lui Spiderman

de Gloria Sauciuc în 5 Iun 2022
S-a afirmat că studiourile Sony o văd pe Madame Web ca pe propria lor versiune a Doctor Strange

Madame Web și-a adăugat un nou nume în distribuție, în persoana lui Tahar Rahim (The Mauritanian, foto),  anunță publicația Deadline.

Nu știm ce rol va juca Rahim, însă cee ce știm este că se va alătura unei distribuții tot mai largi din care fac parte Dakota Johnson (The Lost Daughter), Sidney Sweeney (Euphoria), Celeste O'Connor (Ghostbusters: Afterlife) și Isabela Merced (Dora the Explorer).

Personajul Madame Web a fost creat de către Denny O'Neil și John Romita Jr. în benzile desenate Marvel din anii 1980 Amazing Spider-Man #210. În toate ipostazele, este o femeie în vârstă care suferă de o boală ce o obligă să fie legată la un sistem de menținere a vieții ce arată ca o plasă de păianjen. Totuși, are niște superputeri printre care se numără telepatia și clarviziunea, ceea ce îi permite să vadă un univers mai amplu de supereroi.

S-a afirmat că studiourile Sony o văd pe Madame Web ca pe propria lor versiune de Doctor Strange în cadrul propriului lor univers de personaje Marvel, din care fac parte Venom al lui Tom Hardy și Venom: Let There Be Carnage, Morbius al lui Jared Leto și noul Kraven The Hunter cu Aaron Taylor-Johnson.

S.J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders) semnează regia filmului. Matt Sazama și Burk Sharpless au semnat scenariul.

Exploreaza subiecte similare:

Tahar Rahim

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells