The Green Hornet cucereşte box-office-ul american

de Cristina Grigore în 17 Ian 2011
The Green Hornet cucereşte box-office-ul american

Dintre comediile cu supereroi lansate pe marile ecrane, doar Kiss-Ass a mai avut un asemenea succes la box-office (19,8 milioane de dolari), însă The Green Hornet al lui Michel Gondry a întrecut cu mult încasările acestuia.

Cu Seth Rogen în rolul unui erou mascat, ajutat de Kato (Jay Chou), expertul în arte marţiale, The Green Hornet a strâns de la spectatorii americani 34 de milioane de dolari. Criticii nu au fost însă de partea filmului, cei de la Wall Street Journal numindu-l „o mizerie”, cei de iar Los Angeles Times considerându-l „plictisitor”, scrie Reuters.

Pe locul doi a debutat The Dilemma, o altă comedie, cu Vince Vaugh şi Kevin James în rolurile principale. Încasările sale s-au ridicat la 17,4 milioane.

True Grit se plasează pe locul trei, cu 11,2 milioane de dolari, iar locurile 4 şi 5 sunt ocupate de The King’s Speech (9 milioane) şi Black Swan (8.1 milioane). Little Fockers se menţine în top, pe locul 6, cu încă 7,1 milioane de dolari încasări, urmat de TRON: Legacy, care ajunge, cu cele 5,6 milioane adunate şi de această dată, la încasări totale în toată lumea de 324 milioane de dolari (din care doar 156 de milioane în Statele Unite).

Ursul Yogi coboară pe locul 8, cu încasări de 5,3 milioane, urmat de The Fighter, pe 9, cu 5,1 milioane. Season of the Witch se pregăteşte să iasă de pe lista celor filmelor cu cele mai mari câştiguri pe week-end, cu încasări de 4,5 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 17 ianuarie 2011 11:43
la ce buget are trebuia sa incaseze cel putin atata.
legolas05 pe 17 ianuarie 2011 20:37
abia astept sa apara la noi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells