Ultimul film al lui Liam Neeson, lansat la Toronto

de Ştefan Dobroiu în 15 Sep 2009
Ultimul film al lui Liam Neeson, lansat la Toronto

Filmul la care Liam Neeson aproape că a renunţat din cauza morţii soţiei sale, Natasha Richardson, a avut ieri premiera la festivalul de film de la Toronto, fratele nord-american al celebrului festival de la Veneţia, de unde împrumută sau preia adesea cele mai importante premiere.

Chloe, despre care se spune că ar putea deveni primul succes comercial al unui regizor apreciat până acum mai degrabă de mediul arthouse, a fost etichetat de Reuters drept o "melodramă plină de sexualitate": Julianne Moore interpretează o soţie suspicioasă care-şi aruncă soţul (Neeson) în braţele tentaţiei tocmai pentru a-şi confirma suspiciunile.

Remake al unui film francez din 2003, Nathalie..., cu Fanny Ardant şi Gérard Depardieu, Chloe se bazează şi pe personajul cu acelaşi nume, interpretat de Amanda Seyfried (foto), tânăra actriţă obţinând numai laude pentru rolul ei complex. După ce David, profesorul universitar jucat de Neeson, întârzie la propria petrecere de aniversare, soţia lui, Catherine (Moore), vrea să verifice dacă nu cumva acesta are o relaţie extraconjugală. Sau, mai exact, dacă ar spune nu în situaţia în care tentaţia i-ar ieşi în cale. O întâlnire întâmplătoare cu proaspăta Chloe, care-şi câştigă pâinea însoţind bărbaţi în vârstă la diverse evenimente (şi nu numai), o face pe Catherine să pună la cale un plan diabolic. Bineînţeles, Chloe face ca totul să scape de sub control, prin urmare filmul sigur îşi face spectatorii să se foiască neliniştiţi pe scaune...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
schindler pe 15 septembrie 2009 19:03
ba, aveti grija la titluri, m-am speriat am crezut ca a murit si asta e ultimul lui film.
cora_zon pe 15 septembrie 2009 20:06
chiar asa, ce titluri puneti si voi :DD. saracul liam cred ca vrea sa ia o pauza sa-si planga sotia , of, :(
angesa pe 16 septembrie 2009 00:51
Se mizeaza pe titluri pentru citirea articolelor, asa ca ....
Asteptam sa vedem daca si noi ca spectatori ne vom foii pe scaune.....

titlu de kko pe 16 septembrie 2009 21:25
o sa va foiti ca scaunele alea nu sunt deparazitate si in cinematografe sunt sobolani.
alex_il_fenomeno pe 6 decembrie 2011 17:32
sper sa il vizionez si eu .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells