Top. Cele mai bune filme de acțiune ale lui 2019

de Gloria Sauciuc în 28 Aug 2019
Angel Has Fallen, cu Gerard Butler și Morgan Freeman, se alfă pe locul 10 în clasament; filmul are premiera pe marile noastre ecrane vineri, 30 august

Asia are trei filme pe primele poziții în clasamentul celor mai bune action-uri ale acestui an. O producție wuxia, de la regizorul filmelor Eroul (2002) şi Casa săbiilor zburătoare (2004) Yimou Zhang, se află pe primul lor în clasamentul filmelor de acțiune ale lui 2019. Coregrafii de luptă spectaculoase, cadre care îți taie respirația, plus o morală. Dacă primul loc e ocupat de China, pe doi este un film din Coreea de Sud, Kingdom, iar pe patru o producție din seria Ip Man, Master Z: Ip Man Legacy.

Clasamentul a fost făcut de agregatorul de opinii despre film RottenTomatoes.com și a rezultat în urma votului criticilor ale căror review-uri sunt centralizate pe mai sus menționatul site. Shadow, că despre el este vorba, e o adevărată experienţă cinematografică, e concluzia criticilor de film.

Pe locul 10 al topului se află Angel Has Fallen, cu Gerard Butler, film ce rulează în avanpremieră pe marile noastre ecrane. Titluri precum Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Cold PursuitJohn Wick: Chapter 3 - Parabellum, pe care le-am văzut anul acesta la cinema sau care chiar mai rulează pe marile noastre ecrane, nu lipsesc din acest top. 

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Kingdom, Yimou Zhang, Angel Has Fallen , Gerard Butler, Ye wen wai zhuan: Zhang tian zhi, Cold Pursuit, John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Triple Frontier, Triple Threat, Oscar Isaac

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells